LÆR OSS Å KJENNE

Vi leverer landbruksutstyr
rimelig, raskt og med kvalitet

Inter Tech  sin virksomhet og forretningskonsept er å levere effektivt og rimelig utstyr og komponenter for hage, skogbruk, landbruk, bygg og industri til næringsdrivende og private i Norge.

Vi bruker tiden til god service hos våres kunder. Vi holder til 4 km nord for Oppdal sentrum. Og her har vi både utsalg og lager.

Med et bredt produktspekter kan vi tilby komplette løsninger for alle årstider og sesonger . Vi har også et bredt nettverk av kunder og leverandører som strekker seg langt utover norge, sverige, danmark mm.

Vi har eksistert i over 8 år, og er godt etablert. Gjennom årene har vi bygget opp en bank av kunnskap og kompetanse basert på lang erfaring.

Våres historie har resultert i et stort marked som nå strekker seg hele veien i Norge. Vi er markedsleder innen pris på flere produkter. Vi har kunder i jordbruk , skogbruk , hage, bygg og industri . Privatpersoner som kutter tre for husholdningenes behov , store og små gårder, skogeiere , hundeeiere , kommuner , foreninger , alle finner noe de trenger fra oss.

Våre produkter blir designet og utviklet av kompetente og erfarne konstruktører og ingeniører i Europa, noe som er en trygghet for deg som kunde. Produktene er CE-merket og fremstilles etter markedets krav av nøye utvalgte produsenter uten mellomledd. Design for value – verken mer eller mindre – gjør at vi kan tilby deg effektive og fullvoksne kvalitetsprodukter til en svært god pris.